RSS

17 Ocak 2013 Perşembe

http://www.ilknurundunyasi.com/2013/01/mosmoda-ile-1-takipcimize-99-tl.html




Merhaba değerli takipçilerim sevgili blogger arkadaşlarım bugün sizlere Mosmoda'dan bahsedeceğim.
Modanın yönünü belirleyen ünlü markaları ve  bu markaların en son tasarımlarını , bütün model, beden,renk seçenekleriyle tüm dünya ile aynı anda müşterilerine sunan bir alışveriş sitesi Mosmoda
Bu markalardan bazıları;
True Religion, Rock&Republic, J Brand, 7 for All Mankind, Tory Burch, William Rast, Jean Paul Gaultier, Dolce&Gabbana, Just Cavalli, Armani Jeans...






"Ben herkesten farklı olmalıyım", "Giydiğim ürünü başkasının üzerinde sürekli görmek istemiyorum diyorsanız MosModa tam da size göre. 









Mosmoda, Türkiye’de erişimi kolay olmayan markaları ve  tasarımlarını sizlerle buluşturuyor üstelik ekstra maliyet ve beklemek de yok.

 

 Benim siteyi ziyaretim sırasında en çok dikkatimi çeken ürünler Bejeweled ürünleri oldu.
Bejeweled by Susan Fixel Amerika'da son derece popüler olan bir marka...Taytların üzerine birbirinden hoş desenleri gerçek  Swarovski taşlar ile süslemişler 
Rengarenk tasarımlar taşlarla bütünleşince harika ürünler ortaya çıkmış ben hayran kaldım.
Görünüşte tayt gibi duruyor fakat tayttan öte bir ürün vücudu saran esnek kumaşı ve ışıltısıyla bedeninizde çok özel duracağına eminim.












 MosModa  bu harika ürünleri sizler için ithal ediyor ve online satışını sağlıyor...Dilediğiniz zaman  MosModa sitesine girip muhteşem ve hiçbiryerde olmayan ürünlere sahip olabilirsiniz.
İYİ ALIŞVERİŞLEEEEER!!!


Şimdi siz değerli okuyucalırımıza özel harika bir çekiliş organizasyonundan sözedeceğim sizlere...Bu çekiliş sonucunda Dünyanın en sevilen ve rahat ayakkabı markası markalarından  TOMS'dan bir bayan ayakkabısı  hediye edeceğiz.İndirimli satış fiyatı 99 tl olan bu ayakkabıya sahip olabilmeniz için bazı minik şartlarımız var..

ÇEKİLİŞ ŞARTLARIMIZ:
Mosmoda'ya üye olunuz
Mosmoda'yı facebook'ta beğenip paylaşınız.
Bu çekilişi bloğunuzda, facebook veya twitter'da paylaşıp duyurunuz ki herkes katılabilsin değil mi?
Daha sonra mail adresiniz ve paylaşım linklerinizle birlikte yorumunuzu bırakıp 18 ocak 2013 te açıklanacak sonucu beklemeye başlayabilirsiniz.
Kargo ödemesi değerli firmamıza ait olup katılımlarımız sadece Türkiye için geçerlidir.
herkese bol şans diliyorum.
Dünyanın en konforlu ayakkabılarını tasarlayan Toms ayakkabılar gerek evde, gerek dışarıda kullanılmak üzere ayaklarınızı yerden kesiyor. Hediye edeceğimiz bu ürün %100 pamuktur.

Hiç yorum yok: