RSS

3 Şubat 2013 Pazar

http://www.ilknurundunyasi.com/2013/01/ar-yldz-ile-2-kampanya-6-parca-eco-mini.html


Ar-yıldız ile 2. kampanya 6 parça eco-mini tencere takımı 1 takipçime hediye

Gönderen ibalci32 zaman: Salı, Ocak 22, 2013 

Önce  şunu belirtmek istiyorum sizlere değerli blogger arkadaşlarım ve benim canım takipçilerim; Firmamız ile ilk yaptığımız kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.Sizler için 2. kampanyamızı sunmaktan gurur duyuyor ve sponsorumuza saygılarımı iletiyorum.
Ar Yıldız hakkında aşağıdaki yazıyı okuyalım önce ve bilgi sahibi olalım ...
Fotoğraf


  

1948 yılında Artin Yıldız tarafından kurulan Ar-yıldız, bugün uluslararası sektör gelişmelerini ve trendlerini yakından takip eden, zarif tasarımlarıyla adından söz ettiren lider mutfak eşya üreticilerden biri haline gelmiştir. Başta çelik ürünler olmak üzere tüm aksesuarları, gerek yurt içinde gerekse yurt dışı pazarında ülkemizi başarıyla temsil etmektedir.

37.000 m2'si kapalı alan olmak üzere toplam 72.000 m2'lik üretim alanına sahip Ar-Yıldız, kalite ve tasarım odaklı çizgisini koruyan marka anlayışıyla, kurulduğu günden bu yana ürün ve hizmet çizgisindeki mükemmeliyetçilik anlayışından ödün vermemektedir. Tüm tasarımlarını kendi ekibiyle yaratırken, üretimini de kendi tesislerinde gerçekleştirmekte ve her sezon sektör trendlerini belirleyen koleksiyonlar hazırlamaktadır. 24 kişilik profesyonel bir ekibe sahip Ar-Ge departmanına yaptığı yatırımlarla da her dönem ölçülebilir değerlerle büyümesini sürdürmektedir.

Stoklu üretim sistemine göre çalışan Ar-Yıldız, ürünlerinin arz talep durumlarını göz önünde tutmakta, üretimini, marka dostlarının en çok tercih ettikleri ürünleri her zaman bulabilecekleri şekilde yönetmektedir. Başta çatal, bıçak, kaşık, tencere, çaydanlık ve sofra aksesuarları olmak üzere 6.000’i aşkın ürün çeşidi ile Türkiye’nin hemen hemen tüm şehirlerindeki seçkin mağazalara dağıtım yapmakta; her satış noktasında yüksek kaliteyi çağrıştırmakta; Ülkemizin bütün bölgelerinde bulunan bayi ağıyla gücünü sektörüne kanıtlamaktadır.

"Müşteri" ve "verimlilik" odaklı bir yönetim anlayışı içinde çalışmalarını sürdüren Ar-Yıldız, bugüne kadar personel eğitimine verdiği önem ve 'dost canlısı' marka kimliğiyle hedef kitle profilinin zevk ve kalite anlayışına seslenerek güven kazanmıştır. Ve bu güveni 2010 ve 2011 yıllarında üst üste aldığı "Tüketici Kalite Ödülü " ile taçlandırmıştır.

Üretmeyi ve üretimde liderliği başarının temel kaynağı olarak gören Ar-Yıldız, "kalite ve güven" ikilisinden hiçbir zaman ödün vermeden çalışmakta; üretim kalitesinin ve kullandığı teknoloji gücünün dünya standartlarına uygunluğunu "2011 European Union Quality Awards" ile tescillenmesinin gururunu yaşamaktadır. 

Sıradışı tasarımları ve hizmet anlayışıyla yıllardır fark yaratan Ar-Yıldız; marka dostlarıyla birlikte oluşturduğu dostluk çemberini her geçen gün daha da genişletmektedir.

Bugünden yarını planlayan geniş vizyonunu sofralara keyifle taşırken, gerçek bir "mutfak kültürü" yaratmaktadır.








Hepsi ne kadar şık ne kadar seçkin görünüyor değil mi?Sizlerde Mutfaklarınızı Ar-Yıldız ile şenlendirmek isterseniz 7/24 parmağınızın ucuna geldi artık Ar-Yıldız.
Nasıl mı? http://www.aryildizcourt.com/ online satış sitesi ile tabii ki;
Tıklayın tüm ürünler önünüze serilsin...



Şimdi sizlere harika bir tencere seti göstereceğim bakalım kimler beğenecek....Süper bir takım şık kaliteli,kullanışlı 149 tl değerinde üstelik..
Sizlere muhteşem bir haberim var aşağıdaki şartları yerine getiren herkes bu tencere takımını kazanmak için bir şans kazanacaktır.
işte detaylarımız ve çekilişimize ait bilgiler:

ÖNCE İZLEYİCİM OLMALISINIZ....


ve
 Bu linkteki  http://www.aryildizcourt.com/index.php?do=catalog/rebateProducts ürünlerden an az bir tanesini  facebook profilinizde
"Yerli Üretim Türkiye'nin yıldızı Ar-Yıldız" 
 sloganıyla paylaşınız
bu çekilişi facebook twitter yada bloğunuzda duyurup paylaşınız.
linklerinizle birlikte yorumunuzu bırakmayı unutmayınız.
herkese bol şans dilerim.
TÜM KATILIMLAR KONTROL EDİLECEKTİR ŞARTLARI YERİNE GETİRMEYENLER HEDİYE KAZANSA BİLE ÜRÜNLERİ GÖNDERİLMEYECEKTİR.

 Yapılacak çekilişle 1 kişiye yukarıda resmini gördüğünüz tencere seti hediye edilecektir.
Kampanyamız 3 şubat 2013 23:59 da sona erecek olup kargo ücreti firmamız tarafından karşılanacaktır.
katılımlar sadece Türkiye içindir.

Hiç yorum yok: