RSS

11 Mart 2013 Pazartesi


Tesettür Sokağı ile Dilediğiniz Elbiseyi Hediye Ediyoruz


Tesettür Sokağı yeni kurulmuş bir alışveriş sitesi. Malum tesettürlü bayanlar çoğu zaman büyükşehirlerde bile istedikleri ürünleri uygun fiyata bulamazlar. Üstelik biraz da farklı giyinmeyi seviyorsanız o istediğiniz kıyafeti bir türlü bulamazsınız. 

Tesettür Sokağı'nda sizi farklılaştıracak ürünlere piyasa fiyatlarının altında bulabileceksiniz. Açılış sebebiyle ürünler %70'e varan indirimlerle satılıyor. Acele etmenizi tavsiye ediyorum çünkü ürünler tükenmeye başlamış :)

Ödeme konusunda kredi kartıyla ödeme dışında kapıda ödeme seçeneği de mevcut. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti ödemiyorsunuz ve en güzeli siparişleriniz 2-5 gün arası size teslim ediliyor.

Ürün değişim ve iadelerinizin için tesettürsokagi.com 'un anlaşmalı olduğu kargoyu kapınıza çağırarak ürünü ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.


www.tesettursokagi.com

Tamamen müşteri memnuniyeti üzerine kurulmuş , modern giyinmeyi benimsemiş bayanların , en özel ve güzel günlerinde kendi giyim tarzlarına uygun bir şekilde alışveriş yapabilecekleri bir online moda ve alışveriş sitesidir.

Karmakarışık ürün yelpazesi yerine , sizler için seçtiğimiz markaların , en seçkin ve modayı takip eden ürünlerini , siz değerli müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve mutluluğu ilkesi ile çalışır.

Üyelik gerektirmeden siteye girilir ve alışveriş yapılabilir.

Ürünlerimizin seçimi tamamen modacı arkadaşlarımız tarafından yapılır ve en güzel şekilde kombin edilerek sizlerin beğenisine sunulur.

%100 İade ve değişim garantisi verir .

Değişim ve iadelerde müşterilermiz kesinlikle  kargo ücreti ödemez .

Anlaşmalı olduğumuz kargomuzu kapınıza çağırarak ücret ödemeden satın aldığınız ürünü iade veya değişim için ücretsiz bize gönderebilirsiniz.

Ürünleriniz 24 saat içinde kargoya teslim edilir.

Ürün Görselleri:








tesettursokagi.com izleyicilerimden 1 kişiye elbise hediye ediyor. Kazanan şanslı izleyicim stoklar dahilinde siteden dilediği elbiseyi seçebilecek.

Katılım Şartları
tesettursokagi.com web sitesine üye olmak.
- tesettursokagi.com facebook sayfasını beğenmek ve paylaşmak.
- Kampanyamızı facebook, twitter veya blogta paylaşmak.
- Üye olduğunuz mail adresini, facebook profil linkinizi ve paylaşım linklerinizi yorum olarak bırakmak.

Kampanyamız 9 Mart-30 Mart tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kargo ücreti tesettursokagi.com'a aittir. Herkese bol şanslar.

Hiç yorum yok: